Advokat Herning

ForsideOm osAdvokat Herning

Din lokale advokat i Herning

 

Lige midt i hjertet af Midtjylland finder du din lokale advokat i Herning. Du bliver mødt af et stærkt og engageret team af rådgivere og advokater. Vi hjælper dig, uanset hvad du måtte have af problemer – kan vi ikke hjælpe dig, kender vi helt sikkert nogen som kan!

Uanset om du er erhvervsdrivende, privat, arbejder med landbrug eller andet, så står vores advokater i Herning klar til at hjælpe dig godt videre.

Kontakt os i dag, og få grundig og personlig hjælp til at finde den bedste løsning på din udfordring.

Advokat i Herning

Birk Centerpark 24, 7400 Herning
Tlf: 76 60 23 30
Email: sikkermail-tellus@tellus.dk

TELLUS ADVOKATER

Advokat med 4
lokale kontorer

TELLUS Advokater er et selvstændigt advokatfirma med rødder i landboforeningerne. I dag har vi stadig fysiske rødder i landbruget med kontor hos SAGRO i Billund, Herning, Holstebro og Esbjerg. Men vi tilbyder juridisk rådgivning til både private og erhverv.

Vores team består af 5 advokater, 3 advokatfuldmægtige,  2 ejendomsrådgivere og 15 sekretærer. Mennesker betyder meget for os, og mellem os på kontorerne er der plads til grin og forskelligheder, og vi værdsætter vores gode arbejdsmiljø.

Men det menneskelige betyder også meget for os, når vi rådgiver dig som klient. Her ved vi, at tillid er vigtigt, og vi går langt for at skabe en god og tæt relation.

Vi arbejder hele tiden på at blive dygtigere. Vi har alle vores særlige specialer, og vi sørger hver især for hele tiden at være opdateret på den seneste viden og praksis gennem netværk og kurser. Vi underviser, afholder møder, og skriver artikler for at få inspiration - alt dette gør os i stand til at varetage netop dine behov bedst muligt.