Advokat Esbjerg

ForsideOm osAdvokat Esbjerg

Esbjergs lokale advokatkontor

 

Vi er dit lokale advokatkontor, uanset hvor i Jylland du bor. Vi hjælper dig uanset hvad du måtte have af problemer – kan vi ikke hjælpe dig kender vi helt sikkert nogen som kan!

På vores kontor i Esbjerg er vi klar med et stærkt team af advokater og rådgivere, der hjælper dig som privat, som virksomhed eller som landbrug, med alle de udfordringer, spørgsmål eller andet, du støder på i hverdagen.

Vi deler kontor med rådgivningsvirksomheden SAGRO, som trækker linjer tilbage til vores grundlæggelse som advokater for landboforeningerne.

Kontakt os i dag, og lad os hjælpe dig godt videre.  

Esbjerg

John Tranums Vej 25, 6705 Esbjerg
Tlf: 76 60 23 30
Email: sikkermail-tellus@tellus.dk

TELLUS ADVOKATER

Advokat med 4
lokale kontorer

TELLUS Advokater er et selvstændigt advokatfirma med rødder i landboforeningerne. I dag har vi stadig fysiske rødder i landbruget med kontor hos SAGRO i Billund, Herning, Holstebro og Esbjerg. Men vi tilbyder juridisk rådgivning til både private og erhverv.

Vores team består af 5 advokater, 3 advokatfuldmægtige,  2 ejendomsrådgivere og 15 sekretærer. Mennesker betyder meget for os, og mellem os på kontorerne er der plads til grin og forskelligheder, og vi værdsætter vores gode arbejdsmiljø.

Men det menneskelige betyder også meget for os, når vi rådgiver dig som klient. Her ved vi, at tillid er vigtigt, og vi går langt for at skabe en god og tæt relation.

Vi arbejder hele tiden på at blive dygtigere. Vi har alle vores særlige specialer, og vi sørger hver især for hele tiden at være opdateret på den seneste viden og praksis gennem netværk og kurser. Vi underviser, afholder møder, og skriver artikler for at få inspiration - alt dette gør os i stand til at varetage netop dine behov bedst muligt.