Advokat Esbjerg

ForsideOm osAdvokat Esbjerg

Din lokale advokat

i Esbjerg og omegn

 

Velkommen til TELLUS Advokaterne

– Din lokale advokat i Esbjerg

Vi er din lokale advokat i Esbjerg, og vi hjælper dig, uanset hvor i Jylland du bor, og uanset hvad du måtte have af problemer. Vi er klar over de særlige udfordringer, du kan stå overfor, både i dit private liv og i erhvervslivet. Uanset din situation eller de juridiske spørgsmål, du står overfor, står vi klar til at assistere dig med dedikeret og målrettet rådgivning.

Erfarne advokater og personlig rådgivning

Hos TELLUS Advokaterne tilbyder vi mere end bare juridisk bistand; vi tilbyder en partner, der går ved din side gennem dine juridiske udfordringer. Selvom vi ikke er fast til stede på vores kontor i Esbjerg til dagligt, er vi altid klar til at arrangere møder efter behov og tilbyde dig skræddersyet juridisk rådgivning:

  • For privatpersoner – Vi hjælper med alt fra dødsbobehandling, fuldmagter og testamenter til mere komplekse retslige tvister.
  • For virksomheder – Uanset om det gælder selskabsret, kontrakter, eller lejeforhold, kan vi tilbyde skarp og præcis vejledning, der beskytter din virksomhed og fremmer din forretning.
  • For landbruget – I partnerskab med rådgivningsvirksomheden SAGRO, har vi dybe rødder i landbrugssektoren og tilbyder skræddersyede løsninger, der adresserer de særlige behov i landbruget.

Tilknyttede ressourcer og netværk

Gennem vores samarbejde med SAGRO og vores historiske tilknytning til landboforeningerne har vi adgang til en bred vifte af ressourcer og et omfattende netværk. Denne fordel deler vi med dig, så du får den bedst mulige støtte og rådgivning.

Kontakt os i dag

Klar til at få den juridiske hjælp, du har brug for? Så kontakt vores advokater i Esbjerg i dag og lad os hjælpe dig godt videre. Send os en e-mail eller ring til os for en personlig samtale om, hvordan vi bedst kan assistere dig. 

Advokat i Esbjerg

John Tranums Vej 25, 6705 Esbjerg
Tlf: 76 60 23 30
Email: sikkermail-tellus@tellus.dk

TELLUS specialister

Få hjælp og rådgivning

Tellus kort

TELLUS ADVOKATER

Advokat med 4
lokale kontorer

TELLUS Advokater er et selvstændigt advokatfirma med rødder i landboforeningerne. I dag har vi stadig fysiske rødder i landbruget med kontor hos SAGRO i Holstebro, Herning, Billund og Esbjerg. Men vi tilbyder juridisk rådgivning til både private og erhverv.

Vores team består af 6 advokater, 1 advokatfuldmægtig,  1 ejendomsrådgiver og 16 sekretærer. Mennesker betyder meget for os, og mellem os på kontorerne er der plads til grin og forskelligheder, og vi værdsætter vores gode arbejdsmiljø.

Men det menneskelige betyder også meget for os, når vi rådgiver dig som klient. Her ved vi, at tillid er vigtigt, og vi går langt for at skabe en god og tæt relation.

Vi arbejder hele tiden på at blive dygtigere. Vi har alle vores særlige specialer, og vi sørger hver især for hele tiden at være opdateret på den seneste viden og praksis gennem netværk og kurser. Vi underviser, afholder møder, og skriver artikler for at få inspiration - alt dette gør os i stand til at varetage netop dine behov bedst muligt.