Advokat Holstebro

ForsideOm osAdvokat Holstebro

Din lokale advokat

i Holstebro

 

TELLUS Advokaterne er din lokale advokat i Holstebro og omegn.

Her er vi klar til at hjælpe dig godt videre med personlig og kompetent rådgivning til dig som erhvervsmand, landbrugsmand eller privatperson.

Vores stærke og kompetente team af advokater og rådgivere glæder sig til at hjælpe dig – kontakt vores advokater i Holstebro i dag, og/eller besøg vores kontor til en uforpligtende samtale.

Advokat i Holstebro

Nupark 47, 7500 Holstebro
Tlf: 76 60 23 30
Email: sikkermail-tellus@tellus.dk

TELLUS ADVOKATER

Advokat med 4
lokale kontorer

TELLUS Advokater er et selvstændigt advokatfirma med rødder i landboforeningerne. I dag har vi stadig fysiske rødder i landbruget med kontor hos SAGRO i Billund, Herning, Holstebro og Esbjerg. Men vi tilbyder juridisk rådgivning til både private og erhverv.

Vores team består af 5 advokater, 3 advokatfuldmægtige,  2 ejendomsrådgivere og 15 sekretærer. Mennesker betyder meget for os, og mellem os på kontorerne er der plads til grin og forskelligheder, og vi værdsætter vores gode arbejdsmiljø.

Men det menneskelige betyder også meget for os, når vi rådgiver dig som klient. Her ved vi, at tillid er vigtigt, og vi går langt for at skabe en god og tæt relation.

Vi arbejder hele tiden på at blive dygtigere. Vi har alle vores særlige specialer, og vi sørger hver især for hele tiden at være opdateret på den seneste viden og praksis gennem netværk og kurser. Vi underviser, afholder møder, og skriver artikler for at få inspiration - alt dette gør os i stand til at varetage netop dine behov bedst muligt.