Erhvervs- og selskabsret

ForsideErhvervErhvervs- og selskabsret

Erhvervs- og selskabsret

Erhvervs- og selskabsret kan være utroligt svært at finde rundt i. Med selskabslovens mange paragraffer, forskellige selskabstyper og krav, kan det nogle gange føles som om, det er lettere at træde ved siden af. Derfor hjælper vi dig med at holde styr på dine virksomhedsforhold, så du kan være helt sikker på altid at overholde reglerne.

Men selskabsret er meget mere end love og regler. Der er nemlig mange forskellige selskabstyper og forhold, som giver gode muligheder for at optimere din virksomhed, så den passer til netop dine forhold. Det kan enten være risikoforhold, skatteforhold eller fleksibiliteten i virksomheden.

Det er derfor utroligt vigtigt, at du, alt efter dine selskabsretlige forhold, får den helt korrekte rådgivning, så du kan koncentrere dig om at drive din virksomhed – og i bedste tilfælde kan vi måske endda gøre det nemmere for dig.

Hos TELLUS Advokater har vi gennem mange år arbejdet med at rådgive erhvervsdrivende som dig, og vi gør en dyd ud af at holde os opdaterede, så du kan få glæde af de seneste nyheder og den seneste praksis på området.

TELLUS specialister

Få hjælp og rådgivning

Jesper Theilmann Jensen

Advokat (L), LLM.

Medarbejdere

Vi er altid villig til at blive dygtigere, så vi kan rådgive dig bedst muligt. Mød vores stærke team her.

Find kontor

Uanset om du bor i Herning, Billund, Esbjerg eller Holstebro, er vi dit lokale advokatkontor. j

Har du brug for hjælp?

Er du i tvivl om et af juraens mange forhold? Klik her, vi kan helt sikkert hjælpe dig godt videre.