ForsidePrivatDødsbo

Vi tager hånd om hele processen

Advokat til behandling af dødsbo

Et dødsbo er en juridisk og følelsesmæssig tung opgave at håndtere. Når en af dine nærmeste dør, er der mange praktiske overvejelser, som skal gøres i forbindelse med begravelsen, men der er også meget andet at overveje: Kan du som efterlevende blive boende i huset? Er uskiftet bo den rigtige løsning for dig? Hvem skal arve hvad? Hvordan kommer du og din familie bedst videre?

Oven i alle disse overvejelser kommer papirarbejdet, og det kan være svært at overskue i en svær tid. Derfor kan det hjælpe at kontakte en advokat, som kan hjælpe dig med alt det praktiske, der følger med et dødsbo. Lad os hjælpe dig med at skabe et overblik over din situation og hjælpe dig godt videre.

Vi hjælper med dialogen med skifteretten i forbindelse med et dødsbo

Vores erfarne advokater er specialiserede i at navigere gennem de komplekse juridiske processer, som følger med et dødsbo. Skifteretten spiller en central rolle, da de sikrer at dødsboerne bliver behandlet med den nødvendige hurtighed samt korrekt. Det kan dog kræve mange ressourcer at stå for kommunikationen til skifteretten og udarbejde de nødvendige opgørelser i et dødsbo, især når du går igennem en svær periode. TELLUS Advokater kan lede dig trygt igennem hele processen og hjælpe i det omfang, du har behov for, så du kan få ro til at sørge over tabet af din kære.

Få hjælp til udarbejdelse af formueopgørelse, åbningsstatus, boopgørelse, fordeling af arv og meget mere

Du kan få hjælp til behandling af hele boet eller til enkelte dele, og vi tilbyder at udarbejde boopgørelse, fordele arven, beregne afgifter, hjælpe med et eventuelt salg af ejendommen og meget mere. Vi laver på forhånd en aftale med dig omkring hvilke dele, du ønsker vores hjælp til. Læs meget mere om håndtering af dødsbo i vores bog ”Håndbog for enker”. Bogen kan du downloade ganske gratis lige her. Kontakt Tellus Advokaterne i dag for kompetent rådgivning og juridisk støtte.

 

 

Afgifter

TELLUS specialister

Få hjælp og rådgivning

Medarbejdere

Vi er altid villig til at blive dygtigere, så vi kan rådgive dig bedst muligt. Mød vores stærke team her.

Find kontor

Uanset om du bor i Herning, Billund, Esbjerg eller Holstebro, er vi dit lokale advokatkontor. j

Har du brug for hjælp?

Er du i tvivl om et af juraens mange forhold? Klik her, vi kan helt sikkert hjælpe dig godt videre.