ForsidePrivatDødsbo

Vi tager hånd om hele processen

Et dødsbo er en juridisk og følelsesmæssig tung opgave at håndtere. Når en af dine nærmeste dør, er der mange praktiske overvejelser, som skal gøres i forbindelse med begravelsen, men der er også meget andet at overveje: Kan du som efterlevende blive boende i huset? Er uskiftet bo den rigtige løsning for dig? Hvem skal arve hvad? Hvordan kommer du og din familie bedst videre?  Oven i alle disse overvejelser kommer papirarbejdet.

Det kan være svært at overskue i en svær tid. Lad os hjælpe dig med at skabe et overblik over din situation og hjælpe dig godt videre.

Vi tager hånd om processen ved skifteretten, udarbejder boopgørelse, fordeler arven, beregner afgifter og hjælper med et eventuelt salg af ejendom og meget mere. Du bestemmer selv, i hvilket omfang du ønsker hjælp. Du kan få hjælp til behandling af hele boet eller til enkelte dele. Vi laver på forhånd en aftale med dig omkring hvilke dele, du ønsker vores hjælp til.

Vi sørger for at hjælpe dig med at gøre processen så effektiv som muligt, så du kan få ro til at sørge over tabet af din kære.

Læs meget mere om håndtering af dødsbo i vores bog ”Håndbog for enker”. Bogen kan du downloade ganske gratis lige her.

Afgifter

TELLUS specialister

Få hjælp og rådgivning

Medarbejdere

Vi er hele tiden på jagt efter at blive dygtigere, så vi kan rådgive dig bedst muligt. Mød vores stærke team her

Find kontor

Uanset om du bor i Herning, Billund, Esbjerg eller Holstebro, er vi dit lokale advokatkontor

Har du brug for hjælp?

Er du i tvivl om et af juraens mange forhold? Klik her, vi kan helt sikkert hjælpe dig godt videre.