Juridisk rådgivning til landbrug

ForsideErhvervJuridisk rådgivning til landbrug

Klar til at hjælpe dig i alle faser af dit liv som landmand

At etablere og drive et landbrug kræver i dag et indgående kendskab til et utal af regler og forpligtelser – og træder du ved siden af, kan det have store økonomiske konsekvenser.

TELLUS Advokater er klar til at hjælpe dig i alle faser af dit liv som landmand. Helt fra når du overvejer at etablere eller arver en landbrugsbedrift, til dagen hvor du lader yngre generationer komme til eller på anden måde afhænder bedriften.

Vi har i mange år samarbejdet tæt med landbrugets rådgivningsvirksomhed SAGRO, og vi kender derfor indgående branchen. Samarbejdet giver os også erfaringer og kompetencer, der sikrer, at du får den bedst mulige juridiske rådgivning og løsning, så du kan bruge din tid og energi på at passe dit landbrug.

Driftsfællesskaber
Det bliver efterhånden mere og mere moderne at dele – og her er landbruget ingen undtagelse. Driftsfællesskaber vinder ind som en mere og mere populær landbrugsform.

Vi har den faglige viden til at yde dig kompetent juridisk rådgivning og vejlede dig til at få etableret et driftsfælleskab.

I fællesskab med vores samarbejdspartnere sikrer vi, at alle relevante aspekter af netop dit kommende driftsfællesskab bliver undersøgt og vurderet nøje, så du kommer godt i mål.

TELLUS specialister

Få hjælp og rådgivning

Medarbejdere

Vi er altid villig til at blive dygtigere, så vi kan rådgive dig bedst muligt. Mød vores stærke team her.

Find kontor

Uanset om du bor i Herning, Billund, Esbjerg eller Holstebro, er vi dit lokale advokatkontor. j

Har du brug for hjælp?

Er du i tvivl om et af juraens mange forhold? Klik her, vi kan helt sikkert hjælpe dig godt videre.