Rådgivningspolitik

ForsideRådgivningspolitik

Rådgivningspolitik

 

Mange har den opfattelse, at det er frygtelig dyrt at kontakte en advokat. Men sådan forholder det sig ikke.

Selvfølgelig tager vi en betaling for det arbejde, vi aftaler, vi skal hjælpe dig med.

Men det er ganske gratis og uforpligtigende at kontakte os med dit problem og få vores mening om, hvorvidt du har en sag, det kan betale sig at gå videre med.

Du skal altså ikke være bange for at kontakte os, hvis du er i tvivl om, hvordan du er stillet. 

Vi sender ikke en regning, før der er indgået aftale om, at det er TELLUS Advokater, der skal hjælpe dig med sagen.

Tellus kort

TELLUS ADVOKATER

Advokat med 4
lokale kontorer

TELLUS Advokater er et selvstændigt advokatfirma med rødder i landboforeningerne. I dag har vi stadig fysiske rødder i landbruget med kontor hos SAGRO i Holstebro, Herning, Billund og Esbjerg. Men vi tilbyder juridisk rådgivning til både private og erhverv.

Vores team består af 6 advokater, 1 advokatfuldmægtig,  1 ejendomsrådgiver og 16 sekretærer. Mennesker betyder meget for os, og mellem os på kontorerne er der plads til grin og forskelligheder, og vi værdsætter vores gode arbejdsmiljø.

Men det menneskelige betyder også meget for os, når vi rådgiver dig som klient. Her ved vi, at tillid er vigtigt, og vi går langt for at skabe en god og tæt relation.

Vi arbejder hele tiden på at blive dygtigere. Vi har alle vores særlige specialer, og vi sørger hver især for hele tiden at være opdateret på den seneste viden og praksis gennem netværk og kurser. Vi underviser, afholder møder, og skriver artikler for at få inspiration - alt dette gør os i stand til at varetage netop dine behov bedst muligt.