Arv og testamente

ForsidePrivatArv og testamente

Vi sikrer, at arven tilkommer dem, du ønsker

Advokat til håndtering af arv og testamente

Arveloven bestemmer, hvordan arven efter dig skal fordeles, hvis du ikke selv har oprettet et testamente, som bestemmer en anden fordeling. Arveloven er i høj grad baseret på en forestilling om par, der lever i et livslangt ægteskab, og som efterlader sig fælles børn, som arver boet. Dette er dog langt fra virkelighedens verden i det 21. århundrede.

Der er mange forskellige familiekonstruktioner, hvor det især er vigtigt at tage stilling til, hvordan arven fordeles ved førstafdødes død og ved længstlevendes død. Det kan samtidig være, at du vil sikre, at dine børns arv skal være særeje. Der kan være mange gode grunde til at oprette et testamente, og det er vigtigt at oprette et testamente, hvis du vil sikre, at arven tilkommer dem, du ønsker. Hos TELLUS Advokaterne kan vi hjælpe dig med alle spørgsmål, du måtte have vedrørende arv og testamente.

Opret testamente i samråd med en advokat

Det kan være svært at overskue både formue, hus, indbo og andre aktiver. Og for at testamentet skal være gyldigt, er det vigtigt, at det overholder visse formkrav – alt det kan en advokat hjælpe dig med, så tøv endelig ikke med at kontakte os herunder. Du er også velkommen til at bestille et gratis familietjek, hvor vi sammen med dig gennemgår dine familieforhold.

I vores pjece kan du læse meget mere om, hvordan du opretter et testamente, hvad enten det er et familietestamente, et børnetestamente eller et helt tredje. I vores bog ”Håndbog for enker” har vi også beskrevet de mange forskellige familieformer, der findes i dag, og hvordan de behandles ved arv. Begge dele kan downloades helt gratis her.

Opret et testamente i samråd med en advokat i dag, så vi sammen sikrer, at arven tilkommer dem, du ønsker. 

 

TELLUS specialister

Få hjælp og rådgivning

Medarbejdere

Vi er altid villig til at blive dygtigere, så vi kan rådgive dig bedst muligt. Mød vores stærke team her.

Find kontor

Uanset om du bor i Herning, Billund, Esbjerg eller Holstebro, er vi dit lokale advokatkontor. j

Har du brug for hjælp?

Er du i tvivl om et af juraens mange forhold? Klik her, vi kan helt sikkert hjælpe dig godt videre.