Advokat Herning

ForsideOm osAdvokat Herning

Din lokale advokat i Herning og omegn

 

Velkommen til TELLUS Advokaterne

– Din lokale advokat i Herning

Velkommen til TELLUS Advokaterne i Herning, hvor du finder dit dedikerede team af advokater og rådgivere. Med vores dybe lokale rødder og brede juridiske ekspertise er vi her for at støtte dig gennem alle livets juridiske udfordringer.

Omfattende juridiske tjenester

Vores mål er at levere klare og præcise juridiske løsninger tilpasset hver enkelt klient. Vi dækker et bredt spektrum af juridiske områder, herunder:

Dedikeret og engageret rådgivning

Vores advokater i Herning er dedikerede og engagerede i hver enkelt sag. Vi er ikke kun dine rådgivere; vi er dine partnere i juridiske anliggender. Hvis der er et område, hvor vi ikke selv kan hjælpe, har vi et omfattende netværk af specialister, vi kan trække på for at sikre, at du får den bedst mulige hjælp.

Kom i gang i dag

Kontakt TELLUS Advokaterne i Herning i dag for en personlig og grundig juridisk rådgivning. Uanset din situation, kan vi hjælpe dig med at finde den bedste løsning på dine udfordringer. Besøg vores kontor, ring til os eller send en e-mail for at aftale et møde, hvor vi kan diskutere dine juridiske behov.

Advokat i Herning

Birk Centerpark 24, 7400 Herning
Tlf: 76 60 23 30
Email: sikkermail-tellus@tellus.dk

TELLUS specialister

Få hjælp og rådgivning

Tellus kort

TELLUS ADVOKATER

Advokat med 4
lokale kontorer

TELLUS Advokater er et selvstændigt advokatfirma med rødder i landboforeningerne. I dag har vi stadig fysiske rødder i landbruget med kontor hos SAGRO i Holstebro, Herning, Billund og Esbjerg. Men vi tilbyder juridisk rådgivning til både private og erhverv.

Vores team består af 6 advokater, 1 advokatfuldmægtig,  1 ejendomsrådgiver og 16 sekretærer. Mennesker betyder meget for os, og mellem os på kontorerne er der plads til grin og forskelligheder, og vi værdsætter vores gode arbejdsmiljø.

Men det menneskelige betyder også meget for os, når vi rådgiver dig som klient. Her ved vi, at tillid er vigtigt, og vi går langt for at skabe en god og tæt relation.

Vi arbejder hele tiden på at blive dygtigere. Vi har alle vores særlige specialer, og vi sørger hver især for hele tiden at være opdateret på den seneste viden og praksis gennem netværk og kurser. Vi underviser, afholder møder, og skriver artikler for at få inspiration - alt dette gør os i stand til at varetage netop dine behov bedst muligt.