Advokat Holstebro

ForsideOm osAdvokat Holstebro

Din lokale advokat

i Holstebro og omegn

 

TELLUS Advokaterne

– Din lokale advokat i Holstebro

Velkommen til TELLUS Advokaterne i Holstebro. Vores team af erfarne advokater og rådgivere står klar til at tilbyde dig personlig og kompetent rådgivning, uanset om du er erhvervsdrivende, landmand eller privatperson. Vi forstår de unikke udfordringer, du møder i dit professionelle og personlige liv, og vi er her for at hjælpe dig med at navigere i dem.

Kompetencer, der dækker dit behov

Hos TELLUS Advokaterne i Holstebro har vi en bred vifte af juridiske specialer, som sikrer, at vi kan håndtere ethvert aspekt af dine behov:

  • Erhvervsrådgivning: Vi hjælper virksomheder med alt fra selskabsdannelser, fusioner og opkøb til kontrakter, konflikter og meget mere.
  • Landbrugsrådgivning: Vores specialister i landbrugsret tilbyder rådgivning skræddersyet til landbrugets særlige forhold.
  • Personlig rådgivning: Familieret, arveret og ejendomsret er blot nogle af de områder, hvor vi kan bistå dig som privatperson.

Engagement og professionalisme

Vores team glæder sig til at møde dig og diskutere, hvordan vi bedst kan støtte dine planer og løse dine juridiske udfordringer. Vi sætter en ære i at levere rådgivning, der er både grundig og tilpasset individuelle behov, hvilket gør os til en betroet partner for vores klienter.

Kontakt os i dag

Er du klar til at tage det næste skridt? Kontakt vores advokater i Holstebro i dag, eller kom forbi vores kontor til en uforpligtende samtale. Vi er her for at sikre, at du modtager den bedste mulige rådgivning og støtte.

 

Advokat i Holstebro

Nupark 47, 7500 Holstebro
Tlf: 76 60 23 30
Email: sikkermail-tellus@tellus.dk

TELLUS specialister

Få hjælp og rådgivning

Tellus kort

TELLUS ADVOKATER

Advokat med 4
lokale kontorer

TELLUS Advokater er et selvstændigt advokatfirma med rødder i landboforeningerne. I dag har vi stadig fysiske rødder i landbruget med kontor hos SAGRO i Holstebro, Herning, Billund og Esbjerg. Men vi tilbyder juridisk rådgivning til både private og erhverv.

Vores team består af 6 advokater, 1 advokatfuldmægtig,  1 ejendomsrådgiver og 16 sekretærer. Mennesker betyder meget for os, og mellem os på kontorerne er der plads til grin og forskelligheder, og vi værdsætter vores gode arbejdsmiljø.

Men det menneskelige betyder også meget for os, når vi rådgiver dig som klient. Her ved vi, at tillid er vigtigt, og vi går langt for at skabe en god og tæt relation.

Vi arbejder hele tiden på at blive dygtigere. Vi har alle vores særlige specialer, og vi sørger hver især for hele tiden at være opdateret på den seneste viden og praksis gennem netværk og kurser. Vi underviser, afholder møder, og skriver artikler for at få inspiration - alt dette gør os i stand til at varetage netop dine behov bedst muligt.