Advokat Billund

ForsideOm osAdvokat Billund

Vores advokatkontor i Billund

 

TELLUS Advokater er at finde over store dele af Midt- og Sydjylland – og Billund er selvfølgelig ingen undtagelse!

Her bliver du mødt af et stærkt og engageret team, der er klar til at hjælpe dig godt videre.

Vi er født ind i landboforeningerne, og som direkte linje tilbage til vores rødder, finder du vores kontor sammen med rådgivningsvirksomheden SAGROs afdeling i Billund.

Kontakt os i dag, og lad os hjælpe dig godt videre.   

Billund

Majsmarken 1, 7190 Billund
Tlf: 76 60 23 30
Email: sikkermail-tellus@tellus.dk

TELLUS specialister

Få hjælp og rådgivning

Tellus kort

TELLUS ADVOKATER

Advokat med 4
lokale kontorer

TELLUS Advokater er et selvstændigt advokatfirma med rødder i landboforeningerne. I dag har vi stadig fysiske rødder i landbruget med kontor hos SAGRO i Holstebro, Herning, Billund og Esbjerg. Men vi tilbyder juridisk rådgivning til både private og erhverv.

Vores team består af 6 advokater, 1 advokatfuldmægtig,  1 ejendomsrådgiver og 16 sekretærer. Mennesker betyder meget for os, og mellem os på kontorerne er der plads til grin og forskelligheder, og vi værdsætter vores gode arbejdsmiljø.

Men det menneskelige betyder også meget for os, når vi rådgiver dig som klient. Her ved vi, at tillid er vigtigt, og vi går langt for at skabe en god og tæt relation.

Vi arbejder hele tiden på at blive dygtigere. Vi har alle vores særlige specialer, og vi sørger hver især for hele tiden at være opdateret på den seneste viden og praksis gennem netværk og kurser. Vi underviser, afholder møder, og skriver artikler for at få inspiration - alt dette gør os i stand til at varetage netop dine behov bedst muligt.