Ægtepagter

ForsidePrivatÆgtepagter

Hvad sker der med hus og formue, hvis du bliver skilt?

Det er så yndigt at følges ad. Og i alle eventyr lever de lykkeligt sammen til deres dages ende. Men der er langt fra digterromantikken og eventyrernes lykkelige slutninger til hverdagens trummerum og bristede forelskelser.

I den virkelige verden viser det sig nemlig, at 40 % af dem, der var ægtepar i perioden fra 1980 til 2010, ikke længere er gift.

Vi ved, at statistikken ikke er rar at tænke på, tale om eller forholde sig til. Det er jo i bund og grund drøn uromantisk. Men bliver I en del af skilsmissestatistikken, skal I som ægtepar uden en ægtepagt i henhold til ægtefælleloven dele alt, hvad I ejer – undtagen jeres pensionsopsparinger.

Har I hver især planer om at lave store investeringer, ejer en af jer en virksomhed eller har I andre større aktiver inden det bindende ”ja” til hinanden, bør I som minimum tage snakken: Er ægtepagten det rigtige for jer? Eller deler I gerne alt, hvad I ejer, hvis kærligheden brister?

Vi hjælper jer gerne med at tage snakken. Vi ser på de mange forskellige muligheder i særejeløsninger, gensidig forsikring, fordele og ulemper og meget andet.
I sidste ende kan vi hjælpe dig med papirarbejdet, så I kan koncentrere jer om kærligheden.

 

TELLUS specialister

Få hjælp og rådgivning

Medarbejdere

Vi er hele tiden på jagt efter at blive dygtigere, så vi kan rådgive dig bedst muligt. Mød vores stærke team her

Find kontor

Uanset om du bor i Herning, Billund, Esbjerg eller Holstebro, er vi dit lokale advokatkontor

Har du brug for hjælp?

Er du i tvivl om et af juraens mange forhold? Klik her, vi kan helt sikkert hjælpe dig godt videre.