Nybyggeri og entreprisekontrakter

ForsideFast ejendomNybyggeri entreprisekontrakter

Vi er klar til at hjælpe dig med dine byggedrømme

Som boligejer bliver det næsten ikke mere komplekst, end at bygge sit helt eget hus. Udover koordineringen mellem håndværkere og leverandører af byggematerialer samt inventar, skal du også sørge for tilladelser, kontrakter og meget andet.

Vi er klar til at hjælpe dig med dine byggedrømme, og du kan helt uforpligtende kontakte os med dit projekt – så præsenterer vi, hvordan vi kan hjælpe dig til tag over hovedet.

Hvis entreprenøren klarer det hele
I modsætning til det ovenfor kan du lade en entreprenør klare det hele for dig, så du blot skriver under og flytter ind, når huset engang er færdigt.

Og netop dén underskrift kan være en af dit livs vigtigste. For kuldsejler projektet, entreprenøren går konkurs eller sker der andet, der ændrer forholdene for byggeriet, kræver det en kontrakt, der – ligesom huset – passer på dig og din familie i selv det værste uvejr.

TELLUS Advokater rådgiver dig til det bedste husbyggeri med en kontrakt, du kan stole på. Vi hjælper dig fra idé til færdigt hus – men lad os begynde med en indledende, uforpligtende snak om, hvad du tænker, og hvordan vi kan hjælpe dig.

TELLUS specialister

Få hjælp og rådgivning

Medarbejdere

Vi er altid villig til at blive dygtigere, så vi kan rådgive dig bedst muligt. Mød vores stærke team her.

Find kontor

Uanset om du bor i Herning, Billund, Esbjerg eller Holstebro, er vi dit lokale advokatkontor. j

Har du brug for hjælp?

Er du i tvivl om et af juraens mange forhold? Klik her, vi kan helt sikkert hjælpe dig godt videre.