Minkerstatning

ForsideErhvervMinkerstatning

Har du krav på erstatning og kompensation?

Da den daværende regering den 4. november 2020 gik frem og meddelte, at der skulle ske aflivning af alle danske mink, gik det over i danmarkshistorien.

Danske minkvirksomheder samt disses følgeerhverv står nu i en situation, hvor de har krav på erstatning og kompensation som følge af den midlertidige nedlukning af minkerhvervet.

Hos TELLUS Advokater kan vi hjælpe dig og din virksomhed gennem processen fra A til Z. Bekendtgørelserne er mange, og der kommer flere til løbende som sagerne behandles.

 

Som ejer af en minkvirksomhed kan du vælge enten at få erstatning og kompensation gennem den skemalagte model, erstatning opgjort efter ekspropriationslignende principper eller gennem den forenklede ordning.

Den forenklede ordning er ved Fødevarestyrelsen, mens den skemalagte og ekspropriationserstatningen er ved Trafikstyrelsen.  

Som følgeerhverv er der ligeledes flere muligheder, herunder sambehandling og ekspropriationserstatning.

TELLUS Advokater ApS har sat teamet, der kan hjælpe dig som tidligere minkavler. Kontakt derfor en af vores dygtige rådgivere, som kan hjælpe dig, til den rette løsning for netop dig.

 

TELLUS specialister

Få hjælp og rådgivning

Mia Thorsgaard Vest Rasmussen

Advokatfuldmægtig

Medarbejdere

Vi er altid villig til at blive dygtigere, så vi kan rådgive dig bedst muligt. Mød vores stærke team her.

Find kontor

Uanset om du bor i Herning, Billund, Esbjerg eller Holstebro, er vi dit lokale advokatkontor. j

Har du brug for hjælp?

Er du i tvivl om et af juraens mange forhold? Klik her, vi kan helt sikkert hjælpe dig godt videre.