Køb og salg af landbrug

ForsideErhvervKøb og salg af landbrug

Køb og salg af landbrug

TELLUS Advokater har en stolt tradition som betroede rådgivere for landbruget. Vi udspringer af de gamle landboforeninger, og i dag har vi fortsat stærke bånd til landbruget og rådgivningsvirksomheden SAGRO.

Vi kender derfor til de ofte specielle forhold, som kendetegner landbrugshandler – det er uanset om det gælder det lille hobbylandbrug, planteavlsejendomme eller ejendomme med fuld besætning. De forskellige ejendomstyper kommer med hver deres udfordringer, og det kræver en rådgiver, der kender landbruget, så du altid er sikret den bedste rådgivning.

Vi er medlem af DLBR, som er et branchesamarbejde af landbrugsrådgivere. Det er din garanti for, at vi altid er opdateret på den nyeste viden, så vi kan hjælpe dig godt videre.

Det er også vigtigt for os, at vi til enhver tid yder dig den bedste rådgivning. Det betyder også, at vi trækker på vores mange samarbejdspartnere, så du får den rådgivning, du har brug for, hvad enten det gælder skatter, miljøgodkendelser eller drift af ejendommen.

Vi er med dig hele vejen – både når du vil købe og sælge.

TELLUS specialister

Få hjælp og rådgivning

Medarbejdere

Vi er altid villig til at blive dygtigere, så vi kan rådgive dig bedst muligt. Mød vores stærke team her.

Find kontor

Uanset om du bor i Herning, Billund, Esbjerg eller Holstebro, er vi dit lokale advokatkontor. j

Har du brug for hjælp?

Er du i tvivl om et af juraens mange forhold? Klik her, vi kan helt sikkert hjælpe dig godt videre.